Over ons

Wie zijn we?

Kwalitatieve Roadshows met de hoogste impact is wat ons motiveert. Sinds 1992 ontwerpen en bouwen wij imponerende mobiele merkervaringen voor organisaties en bedrijven die een onvergetelijke indruk op hun doelgroep willen maken. Wij zijn experts in Roadshows, van a tot z. Wij ontzorgen Roadshow van conceptontwikkeling, constructie, support, tour planning, transport, onderhoud tot projectmanagement. Ons aanbod is zeer gevarieerd waarbij flexibiliteit en innovatie onze kracht zijn. Of een klant nu een standaardoplossing wil huren voor een dag of een op maat gemaakte, volledig verzorgde internationale Roadshow over een langere periode, EventRent maakt het bijna onmogelijke mogelijk!

Wij zijn EventRent.

We move your brand.

BMW Mobile Showroom roof detailing

Kwaliteit

Met trots constateren wij de kwaliteitsstandaard in Roadshows te mogen bepalen. Dit geldt niet alleen voor onze Roadshow-oplossingen, dit kunt u ook van ons verwachten op gebied van service en projectmanagement. Wij streven er in alles naar om de beste Roadshow-aanbieder in Europa te zijn. EventRent bestendigt haar indrukwekkende reputatie door te mogen werken voor grote internationale klanten als BMW, Coca-Cola, Eaton, Heineken, Hikvison, Huawei, Porsche en Vodafone. Partijen die ons vele internationale Roadshows toevertrouwen.

LG InfoWheels from above with solar panels

Innovatie

Innovatie is wat ons drijft. Wij vinden het van essentieel belang om te blijven innoveren, om onze klanten telkens op een prikkelende wijze hun doelgroep te laten bereiken. Om die reden ontwikkelen we onze Roadshow-trailers zelf, waarbij wij de hoogst mogelijke standaard hanteren. Met de introductie van de InfoWheels creëerde EventRent in 2010 de markt van self-drive promotievoertuigen. Inmiddels rijden er 75 InfoWheels door geheel Europa (en daarbuiten). Dit bewijst dat ons team van ontwikkelaars in staat is klant-specifieke Roadshow oplossingen te ontwikkelen. Voor ons is elk relevant klantprobleem een innovatiekans.

Al deze factoren maken dat we flexibel kunnen zijn, niet alleen in de constructie en uitvoering van Roadshows, maar ook op service- en managementniveau.

Eaton InfoWheels roadshow in the Middle East surrounded by palm trees

Internationale Aanwezigheid

De essentie van een Roadshow is het reizende karakter, dat maakt de toepassing zo doelmatig en grensoverschrijdend. We zijn trots op het bereik van onze internationale Roadshows en onze fysieke aanwezigheid in een groot aantal landen. Dit maakt het voor ons eenvoudig om grenzen op te zoeken en daarover heen te gaan.

Onze werkplaatsen zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland terwijl we onze klanten ook vanuit onze ondersteunende kantoren in Frankrijk, Roemenië en Italië van dienst kunnen zijn met het organiseren van vergunningen en locaties bijvoorbeeld. De kracht van wereldwijde kennis en lokale aanwezigheid.

Voor trouwe internationale klanten staken wij al verschillende oceanen over. Wij maakten de (Atlantische) oversteek naar het Midden Oosten, Zuid Afrika, Taiwan en de Verenigde Staten.

test

test